Ndërlidhjet

OHËR


Bisedimet për zgjidhjen paqësore politike të krizës në Maqedoni midis zyrtarëve qeveritarë maqedonas dhe liderëve shqiptarë vazhduan për të dytën ditë me radhë në Ohër.
Gjatë negociatave të djeshme nuk u raportua të jetë arritur ndonjë përparim.
Bisedimet e ndërmjetësuara nga Perëndimi, siç duket, kanë hasur në vështirësi lidhur me statusin e gjuhës shqipe dhe ristrukturimin e forvace policore.
Presidenti Boris Trajkovski ka thënë në një komunikatë se të gjitha përpjekjet janë orientuar për arritjen e një marrveshje politike sa më parë që është e mundur.
XS
SM
MD
LG