Ndërlidhjet

SHKUP


Një nga liderët e kryengritësve shqiptarë, i njohur si komandant Hoxha i ka deklaruar mbrëmë agjencis Frans Press se ata po e respektojnë armëpushimin, por janë vigjilentë dhe të përgaditur për më të keqen nëse nuk arrihet marrveshje politike.
Komandant Hoxha ka thënë se po të arrihet marrveshja, ata janë të gatshëm të ulin armët menjëhere. Megjithatë, ai ka vërejtur se po ta duan luftën autoritetet maqedonase do ta kenë ate.
XS
SM
MD
LG