Ndërlidhjet

BEOGRAD


Një grup intelektualësh nga të gjitha republikat e ish- Jugosllavisë, përveç Sllovenisë, kanë deklaruar mbrëmë se ata do të hulumtojnë krimet e luftës që janë bërë anembanë kërij rajoni gjatë 10 viteve të kaluara. Zëdhënësja e këtij grupi, Natasha Kandiq ka njoftuar se grupi ka formuar një këshill të përbërë nga 25 intelektualë nga Serbia, Mali i Zi, Kroacia, Bosnja dhe Maqedonia.
Kandiq ka thënë se në këte grup gjenden gjithashtu edhe përfaqësues nga Kosova ,e administruar nga Kombet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG