Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian ka miratuar një milion e pesëqind mijë euro për mbështetje emergjente humanitare të refugjatëve të ikur nga Maqedonia në Kosovë. Këto mjete do të shfrytëzohen për financimin e operacioneve të UNHCR-së dhe UNICEF-it për gjashtë muajt e ardhshëm për të ndihmuar rreth 60 mijë refugjatët sikurse edhe nja 10 mijë familje që kanë strehuar ata. Pjesë të tjera nga programi i ndihmës do të mbulojnë trajtimet mjekësore dhe vaksinimin e nja 12 mijë fëmijve.
XS
SM
MD
LG