Ndërlidhjet

BEOGRAD


Sot ka filluar regjistrimi i votuesve nga Kosova, të cilët janë zhvendosur në territorin e Serbisë dhe Malit të Zi, në kuadër të zgjedhjeve të përgjithshme të 17 nëntorit në Kosovë, të administruar nga Kombet e Bashkuara. Sipas kritereve të OSBE-së, e cila organizon zgjedhjet, këta persona apo njëri nga prindërit e tyre, duhet të jetë i lindur në Kosovë ose të kenë jetuar në Kosovë gjatë pesë viteve të fundit.
XS
SM
MD
LG