Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Europian do t’i shpërndajë Serbisë një ndihmë humanitare shtesë prej 2,8 milion dollarësh, përveç 30 milion dollarëve të aprovuar në muajin Maj. Paratë do të përdoren për t’u siguruar një vakt të ngrohtë në ditë afro 60 mijë njerëzve, kryesisht pleq dhe njerëz të hendikepuar, gjatë një periudhe tre mujore.
XS
SM
MD
LG