Ndërlidhjet

SHKUP-PRISHTINË


Kryengritësit shqiptarë njoftojnë me një komunikatë për vrasjen e pesë luftëtarëve nga radhët e tyre, të dielën e kaluar në anët e Gostivarit, tek fshati Tanushë, në rajonet malore midis Maqedonisë dhe Shqipërisë.
Në komunikatë u shfaqen ngushëllime familjeve të luftëtarëve të vrarë, por nuk jepen hollësi për rrethanat e vrasjes së tyre.
XS
SM
MD
LG