Ndërlidhjet

MOSKË


Ministri rus i mbrojtjes, Sergej Ivanov ka deklaruar se nuk ëgzistojnë plane për pjesmarrjen e Rusisë në çfarëdo qoftë misioni paqesor në Maqedoni, por kontingjentet ruse në Kosovë dhe në Bosnjë, do të mbesin.
Do të ndjekim zhvillimin e situatës në Kosovë dhe në pajtim me këte do të marrim vendim përkatës, ka thënë ministri rus i Mbrojtjes.
XS
SM
MD
LG