Ndërlidhjet

SOCHI/RUSI


Liderët e 10 vendeve nga Komonvelti i Shteteve të Pavarura kanë filluar samitin joformal në Sochi pran Detit të Zi, ku pritet të bisedojnë lidhur me masat e përbashkëta kundër kërcënimeve ndaj sigurisë rajonale, sikurse kontrabanda me drogë anembanë Azisë Qendrore, terrorizmi dhe jostabiliteti në Afganistan.
Në këte samit, ku merr pjes edhe presidenti i Rusisë, Vlladimir Putin, pritet të shtrohen edhe hapat në drejtim të lidhjeve të mundëshme, më të afërta ekonomike dhe formave tjera të marrdhënjeve.
XS
SM
MD
LG