Ndërlidhjet

SIDNEI


“Bota nuk ka zgjidhje tjetër, veçse të vazhdojë procesin e globalizimit, i cili nuk mund të ndalet, por sfida qëndron aty se sa do të jemi në gjendje të mbështesim ata që janë prekur negativisht prej tij dhe t’u ndihmojmë që të bëhen pjesë e ekonomisë globale”, ka thënë presidenti i Bankës Botërore, James Wolfensohn .
Gjatë vizitës në Australi, Wolfenson ka vlerësuar se numri i personave që kanë përfituar prej globalizimit sillet rreth 3 miliardë, kurse numri i personave që nuk kanë përfituar nga këto procese, arrin rrreth 1 miliardë.
XS
SM
MD
LG