Ndërlidhjet

KABUL


Regjimi Taleban në Afganistan ka mohuar kritikat ndërkombëtare në adresë të tij, për aktin e arrestimit të 24 punonjësve ndërkombëtarë.
Sipas ministrit taleban për Përkrahjen e Virtyteve dhe Parandalimin e Veseve, 8 të huajt dhe 16 afganasit, kanë fyer fenë dhe traditën islame të vendit duke u përpjekur të përhapin kristianizmin. Shtetet e Bashkuara, Australia dhe Gjermania, kanë shprehur shqetësimin për fatin e shtetasve të tyre, të cilët gjenden mes të arrestuarve.
XS
SM
MD
LG