Ndërlidhjet

SHKUP


Këshilli i Sigurisë Nacionale të Maqedonisë, nga mbledhja e mbrëmshme, ka kërkuar ofensivë të freskët kundër kryengritësve shqiptarë pas sulmeve në të cilat u vranë 10 ushtarë qeveritarë. Në komunikatën që e ka publikuar presidenti Boris Trajkovski, pas mbledhje të këtij organi, thuhet se Këshilli mbështet masat më energjike ofensive me qëllim të eliminimit të kërcënimeve ndaj forcave maqedonase të sigurisë dhe qytetarëve të Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG