Ndërlidhjet

PODGORICË


Ministri i Jashtëm i Malit të Zi, Branko Lukovac ka vlerësuar se bashkësia ndërkombëtare nuk insiston më që Serbia dhe Mali i Zi të mbesin në përbërjen e tashme federale. Në intervistën për mediat e Podgoricës, Lukovac ka thënë se bashkësia ndërkombëtare gati tërësisht respekton përcaktimin e qytetarëve të Malit të Zi dhe insiston në dialogun dhe procedurat demokratike, në zgjidhjen e raporteve midis Serbisë dhe Malit të Zi.
XS
SM
MD
LG