Ndërlidhjet

NJU JORK


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara në një sesion urgjent, mbrëmjen e së hënës, ka mirëpritur nënshkrimin e marrëveshjes së paqes në Maqedoni dhe ka nxitur udhëheqësit shqiptarë atje, të dënojnë publikisht aktet e dhunës në vend. “Këshilli dënon aktet e fundit të dhunës nga ana e ekstremistëve dhe fton të gjitha palët të respektojnë armë-pushimin” – thuhet mes të tjerash në kumtesë.
XS
SM
MD
LG