Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara nuk planifikojnë të dërgojnë trupa shtesë, por do vënë në dispozicion për misionin në Maqedoni forcat e tyre tashmë të dislokuara në Kosovë dhe Maqedoni – kështu ka deklaruar Sekretari i Mbrojtjes, Donald Ramsfeld në një konferencë të sotme për mediat. Sipas zotit Ramsfeld, Shtetet e Bashkuara kanë rënë dakort të marrin pjesë me furnizime logjistike, zbulimi dhe mjekësore si dhe të ofrojnë për përdorim kampin Bonstill për qëllime kurimi, nëse kjo do të jetë e nevojshme. “Forcat që do të përdoren do të përzgjidhen nga ato që aktualisht gjenden në Kosovë dhe Maqedoni” – ka konfirmuar Sekretari amerikan i Mbrojtjes.
XS
SM
MD
LG