Ndërlidhjet

SHIPKOVICË/TETOVË


Lideri politik i kryengritësve shqiptarë në Maqedoni, Ali Ahmati ka deklaruar sot se UÇK-ja do t’i dorëzojë armatimin e saj forcave të Misionit të NATO-s. “Sa i takon UÇK-së nuk do të ketë probleme. Të gjithë luftëtarët e UÇK-së do t’i dorzojnë armët e veta”, ka thënë Ali Ahmeti në një konferencë shtypi, që ka mbajtur në Shipkovicë.
“Kemi marrë garancione të forta nga NATO dhe Bashkimi Evropian, lidhur me implementimin e Marrëveshjes së paqes dhe ne kemi besim të plotë tek ata”, ka thënë Ali Ahmeti.
XS
SM
MD
LG