Ndërlidhjet

TIRANË


Kryeministri i Shqipërisë, Ilir Meta gjatë takimit në Tiranë e ka siguruar komandantin suprem të forcave të NATO-s për Evropë, gjeneralin Joseph Ralston se vendi i tij do të vazhdojë të shfrytëzojë ndikimin tek faktori shqiptarë ne Maqedonisë që t’i përmbahen marrëveshjes së arritur të paqes. Kemi shafqur përcaktimin e Qeverisë që të vazhdojë t’i kontribuojë pozitivisht paqes dhe stabilitetit në rajon, ka thënë Ilir Meta, pas takimit me gjeneralin Rralston. Joseph Ralston kishte takime edhe me ministrin e Mbrojtjes së Shqipërisë, Ismail Lleshi dhe para largimit nga Tirana do të takonte edhe ambasadorët e vendeve të NATO-s të akredituar në Shqipëri.
XS
SM
MD
LG