Ndërlidhjet

SHKUP


Forcat maqedonase dhe kryengritësit shqiptarë janë dakorduar që të zbrapsen nga rajonet e ndijëshme me qëllim që trupat e NATO-s të ngrejnë pikat njëditëshe të grumbullimit të armatimit, si pjesë e planit paqësor, kanë thënë zyrtarë të Aleancës.
Tërheqja bëhet me qëllim që të jetë e sigurtë se nuk do të ketë tensionime, apo së paku tensionime të mundëshme, para mbledhjes së aramtimit, ka thënë koloneli Paul Edwards, shef i operativ i misionit.
Rajoni do të sigurohet nga dy kordone të trupave të NATO-s, ka thënë Edwards.
XS
SM
MD
LG