Ndërlidhjet

SHKUP


Kryengritësit shqiptarë u kanë treguar zyrtarëve të NATO-s një listë “bindëse” armësh, duke përfshirë edhe minahedhës dhe raketa anti-tank, të cilat do të fillojnë ti dorëzojnë prej nesër, ka deklaruar një zyrtar i lartë i NATO-s në Shkup. “Kam biseduar me komandantë të UÇK-së dhe kam përshtypjen e plotë se ata dëshirojnë që ti japin shansë Marrëveshjes për paqë dhe duket se janë të oraganiziuar mirë” - ka thënë zyrtari i NATO-s. Ai ka thënë se në ate listë kishte shum armë dhe nëse dorëzohen, siç ka theksuar, do të jetë kjo një sasi shumë serioze armësh.
XS
SM
MD
LG