Ndërlidhjet

SHKUP


Kryengritësit shqiptarë, si një hap më tej për ndërtimin e masave të mirëbesimit midis dy palëve në Maqedoni, kanë lejuar ekipin e Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq që të vizitojë maqedonas të burgosur nga ana UÇK-së, kanë njoftuar zyrtarët e agjencisë. Ne kemi listën e 26 të burgosurve dhe procesi i vizitave të tyre ka filluar, ka thënë zëdhënësja Amanda Williamson, e cila e ka përshkruar të mirë gjendjen shëndetësore të katër të burgosurve që kishte vizituar në rajonin e Kumanovës. Është e pasigurtë nëse të 26-tët do të lirohen përnjëherë, ka thënë zëdhënësja Williamson.
XS
SM
MD
LG