Ndërlidhjet

LIKOVË/MAQEDONI


Kryengritësit shqiptarë, në prag të fillimit të Misionit të NATO-s, kanë liruar dje në dy hove tetë maqedonas që kishin arrestuar më parë, në mesin e të cilëve edhe dy ushtarë dhe ia kanë dërëzuar në Likovë Komitetit të Kryeqit të Kuq Ndërkombëtar.
Zëdhënësja e kësaj Agjencie, Amanda Williamson ka thënë se ky është një zhvillim shumë pozitiv.
Kishte ca momente të mira dhe të hidhura, por komandantët na kanë trajtuar në mënyrë korrekte, ka deklaruar pas lirimit, Romeo Zhiviq. Supozohet se edhe nja 18 persona të tjerë mbahen në arrest nga kryengritësit shqiptarë.
XS
SM
MD
LG