Ndërlidhjet

Prishtinë


Kfori dhe Unmiku kanë përjashtuar Sami Lushtakun nga Trupat Mbrojtëse të Kosovës, me shpjegimin se nuk ka respektuar kushtet e suspendimit të mëhershëm.
XS
SM
MD
LG