Ndërlidhjet

BERLIN


Parlamenti i Gjermanisë pritet të miratojë, pas debatit të sotëm, dërgimin e trupave gjrmane në kuadër të Misionit të NATO-s në Maqedoni. Ministri i Jashtëm Joshka Fisher, ka thënë se Misioni nuk është pa ndonjë rrezik, por kjo ka të bëjë me paqen dhe stabilitetin në Ballkan dhe përgjegjësinë e Gjermanisë ndaj partnerëve evropianë dhe NATO-s.
XS
SM
MD
LG