Ndërlidhjet

JERUSALEM


Në fshatin palestinez Beit Jalla ka vazhduar shkëmbim i fortë zjarri me gjithë praninë e tankeve izraelite, të cilat hynë dje që të parandalojnë sulmet e palestinezëve kundër Gilos, vendbanimit fqi hebraik.
Ministri i Jashtë Izraelit, Shimon Perez i ka thënë Jaser Arafatit në linjë telefonike se tanket do të qëndrojnë në Beit Jalla derisa të garantohet armëpushimi, kurse lideri palestinez ka kërkuar tërheqjen e pakusht të tankeve. Njoftohet se gjatë sulmeve në anë tjera, janë vrarë të paktën katër palestinezë dhe një izraelit.
XS
SM
MD
LG