Ndërlidhjet

HAGË


Ish-presidenti Jugosllav, Sllobodan Millosheviq, në paraqitjen e dytë para trupit gjykues sërish ka përsëritur refuzimin e tij që të njohë Tribunalin e Kombeve të Bashkuara për krime lufte, të caktojë avokatin mbrojtës apo të rreket për akuzat kundër tij.
Kryesuesi i trupit gjykues kishtë përkujtuar Millosheviqin që të kapet për pikat legale dhe të harrojë retorikën.
Tribunali do ti caktojë Millosheviqit një avokat, ndërsa seanca e ardhëshme është caktuar nga muaji Tetor.
XS
SM
MD
LG