Ndërlidhjet

BEIT JALA/BREGU PERËNDIMOR


Forcat izraelite kanë filluar tërheqjen nga qyteza palestineze, Beit Jalla, ku kishin hyrë para dy ditëve që të paradalojnë sulmet kundër vendbanimit të kolonëve hebrejë në Gilo, një pjese e trazar e Jerusalemit.
Zyrtarë nga Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara ishin angazhuar në përpjekjet për sigurimin e një marrëveshje për ndërprerjen e të shtënave nga ana e palestinezëve dhe tërheqjen e trupave izraelite ng kjo qytezë.
XS
SM
MD
LG