Ndërlidhjet

KABUL


Punëtorët shëndetësorë të dy grupeve humanitare kristiane, zyrat e të cilëve u mbyllën nga Ushtria Popullore e Talibanit, kanë filluar të tërhiqen nga Afganistani. Autoritetet talibane kanë njoftuar se i gjithë stafi i huaj i Misionit Mbështetës Ndërkombëtar dhe i Organizatës SERV, duhet ta braktisin vendin brenda 72 orëve.
XS
SM
MD
LG