Ndërlidhjet

SHKUP


Një mbledhje urgjente e kreut shtetëror dhe ushtarak të Maqedonisë po mbahet në kabinetin e presidentit Boris Trajkovski. Në të marrin pjesë përfaqësues ndërkombëtarë dhe liderë politikë shqiptarë, ndërsa mungojnë kryeministri Lubco Georgievski, kryeparlamentari Stojan Andov dhe ministri i punëve të brendshme, Lube Boskovski.
XS
SM
MD
LG