Ndërlidhjet

DUBROVNIK


Ministrat e Shëndetësisë të shtatë vendeve ballkanike, janë takuar në qytetin turistik të Dubrovnikut me qëllim që të rrisin nivelin e bashkëpunimit dhe financimeve për përmirësimin e shërbimeve shëndetësore në rajon. Konferenca tre ditëshe tubon ministrat e shëndetësisë të Shqipërisë, Bosnjes, Bullgarisë, Kroacisë, Rumanisë, Maqedonisë dhe Jugosllavisë. Zëvendës-kryeministri i Kroacisë, Goran Granic, e vlerësoi takimin, një mundësi të shkëlqyer për të intensifikuar komunikimin rreth shëndetit publik mes mjekëve,organizatave ndërkombëtare dhe politikanëve.
XS
SM
MD
LG