Ndërlidhjet

DUBROVNIK


Ministrat e shëndetësis nga Shqipëria, Bullgaria, Bosnja, Kroacia, Maqedonia dhe Jugosllavia përfunduan konferencën treditëshe duke u zotuar se do të përmirësojnë mbrojtjen shëndetësore në vendet e tyre.
Tubimin, që u mbajt në Dubrovnik, e organizuan Këshilli i Evropës në bashkëpunim me zyrën rajonale të Organizatës Botërore të Shëndetësisë.
Si donatorë në këte konferencë u paraqitën Banka Botërore, Departamenti i jashtëm i Britanisë, Greqia dhe Sllovenia.
XS
SM
MD
LG