Ndërlidhjet

SHKUP


Parlamenti i Maqedonisë vazhdoi sot debatin lidhur me ratifikimin e Marrëveshjes korrnizë të paqes së 13 gushtit, pas suspendimit dyditësh, por në hapje të sesionit kishin arritur 62 nga 120 deputetët. Diplomatët perëndimorë besojnë se me gjithë dyshimet dhe kritikat, votimi i Marrëveshjes do të kalojë sepse të katër partitë më të mëdha që bëjnë rreth 90 për qind të vendeve në Parlamant, të gjitha kanë nënshkruar Ujdinë.
XS
SM
MD
LG