Ndërlidhjet

PRISHTINË


Një zëdhënës i paqeruajtësve në Kosovë, të udhëhequr nga NATO-ja, ka njoftuar se dy ushtarë rusë dhe një shqiptar kanë marrë plagë nga armë zjarri gjatë një zënke në një klub nate në Prishtinë. Zëdhënësi ka thënë se dy ushtarët rusë nuk kanë qenë në detyrë dhe kanë qenë në tesha civile, kur ishin ndërlikuar në rrahjen me shqiptarë të Kosovës.Ushtarët kanë marrë plagë nga armë zjarri dhe janë dërguar në spitalin fushor të trupave ruse në Kosovë.
XS
SM
MD
LG