Ndërlidhjet

WASHINGTON


Sekretari amerikan i shtetit Colin Powel, në një intevistë për mediat amerikane ka thënë se ai dëshiron të shohë zgjerimin e Aleancës së NATO-s. Powel kishte deklaruar muaj më parë para Komitetit për marrëdhënie të jashtme të Senatit të Shteteve të Bashkuara se Estonia, Letonia dhe Lituania do të kenë gjasa mjaft të mira për pranim në NATO, nëse vazhdojnë të bëjnë përparime në drejtim të kërkesave ushtarake dhe politike të Aleancës.
XS
SM
MD
LG