Ndërlidhjet

ShkupKomisariati i Lartë për Refugjatë i Kombeve të Bashkuaraka kërkuar nga Komuniteti Ndërkombëtar që urgjentisht të ndërmarrë një mision për ruajtjen e sigurisë në Maqedoni, në mënyrë që refugjatët dhe personat e zhvendosur të mund të kthehen në shtëpitë e tyre.

Zyrtari i lartë i UNHCR-së, Eric Morris, në një kumtesë, ka thënë se vetëm prania ndërkombëtare mund të plotësoj një vakuum të sigurisë dhe të parandaloj dhunën eventuale.
XS
SM
MD
LG