Ndërlidhjet

ShkupMbrëmë vonë, policia kishte filluar heqjen e barrikadave në rrugën kryesore që lidh Shkupin dhe Kosovën, kanë thënë burime qeveritare të IRJM.

Agjencia FP bën të ditur se kjo është rruga kryesore për furinizim ndërmjet trupave të Nato-s në Maqedoni dhe atyre në Kosovë.

Kjo rrugë ishte bllokuar para tri javësh nga ana e qytetarëve maqedonas.
XS
SM
MD
LG