Ndërlidhjet

PrishtinëUnmiku dhe OSBE-ja kanë zgjatur edhe për dy javë afatin për regjistrim në listat e votuesve për pjesëmarrje në zgjedhjet e përgjithshme të 17 Nëntorit në Kosovë.

Shefi i misionit të OSBE-s në Kosovë, Dan Everts ka thënë se është zhvillim pozitiv shtimi i interesimit të serbëve të Kosovës për tu regjistruar. Ai ka thënë se e befason numri i vogël i shqiptarëve të paraqitur në këtë proces deri tash.
XS
SM
MD
LG