Ndërlidhjet

Shkup


Bashkimi Evropian do të ndihmoj Qeverinë e Maqedonisë me një ndihmë prej 42.5 milionë euro.

Kontratën për këtë ndihmë e nënshkruan në Shkup, Chris Patten komisionar i BE-së për punë të jashtme dhe zëvendëskryeministri maqedonas, Zoran Kërstevski.
XS
SM
MD
LG