Ndërlidhjet

Nju Jork


Jugosllavia ka plotësuar kushtet e Këshillit të Sigurimit, prandaj embargoja në armatimin nga viti 1998 duhet të pezullohet, ka thënë sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan.

Kofi Anan, në një letër dërguar Këshillit të Sigurimit, ka shkruar se autoritetet e reja në Jugosllavi po bashkëpunojnë në mënyrë konstruktive me Bashkësinë Ndërkombëtare në përpjekjet për sjelljen e paqes dhe stabilitetit në rajonin e Ballkanit”.

Pritet se vendimi për heqjen e embargos do të miratohet të hënën.
XS
SM
MD
LG