Ndërlidhjet

SHKUP


Presidenti i Maqedonisë, Boris Trajkovski, në ditën e 10 vjetorit të pavarësimit të vendit nga ish-Jugosllavia ka thënë se Maqedonisë nuk i nevojitet një forcë ndërkombëtare pas përfundimit të misionit të NATO-s për grumbullimin e armëve nga guerrilasit shqiptarë. Në një intervistë një orëshe për radion shtetërore, Trajkovski u shpreh se “nuk është as në interesin e NATO-s dhe as të Maqedonisë, të kenë një tjetër Kosovë apo Bosnje dhe një tjetër protektorat”. “Zgjatja e misionit mund të krijojë përshtypjen e një paqeje të rreme” – tha presidenti i Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG