Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush ka shprehur në një fjalim të mbrëmshëm shqetësimin mbi shifrat e papunësisë të paraqitura nga departamenti i Punës, e që shënojnë nivelin më të lartë në katër vitet e fundit me rreth 4.9%. Presidenti Bush ka nxitur Kongresin të mbështesë programin e tij për krijimin e vendeve të reja të punës, kryesisht në sektorët e energjitikës dhe tregtisë.
XS
SM
MD
LG