Ndërlidhjet

Berlin


Ish ambasadori amerikan në Kombet e Bashkuara, Richard Holbrooke u angazhua për mbetjen e trupave të Natos në Maqedoni.

Ai, në një intervistë, që e botoi gazeta gjermane “Tagesspigel”, tha se afati 30 ditësh, i paraparë për përfundimin e misionit të Natos për mbledhjen e armëve, është shumë i shkurtër dhe, në këtë aspekt, i pakuptueshëm.
XS
SM
MD
LG