Ndërlidhjet

ATHINË


Kryeministrat e Francës dhe Greqisë kanë artikuluar domosdoshmërinë e vazhdimësisë së pranisë ushtarake ndërkombëtare në ish-republikën jugosllavë të Maqedonisë, pasi NATO-ja të përfundojë operacionin “Korrja” por kanë theksuar se trupat e huaja duhet të operojnë nën mandatin e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara. Lionel Jospin dhe Costas Simitis kanë diskutuar gjithashtu mbi një seri çështjesh politike dhe ekonomike.
XS
SM
MD
LG