Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara ka votuar unanimisht për heqjen e embargos së armëve Jugosllavisë, duke i dhënë fund kësisoj sanksioneve të vëna në mars të vitit 1998. Rezoluta e Këshillit të Sigurimit riafirmon se kufijtë e Kosovës mbeten nën autoritetin e forcës së NATO-s dhe administratës së Kombeve të Bashkuara në Kosovë.
XS
SM
MD
LG