Ndërlidhjet

BUKURESHT


Një konferencë ndërkombëtare nën patronazhin e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Europian nisi sot punimet katër ditore kushtuar statusit të romëve në Evropë. Treqind delegatët nga 55 vendet anëtare të OSBE-së, do të diskutojnë tema që kanë të bëjnë me mundësitë më të mëdha për arsimim, shërbime mjekësore dhe shmangies së diskriminimit të romëve.
XS
SM
MD
LG