Ndërlidhjet

UASHINGTON


Këshilltari për çështjet e ekonomisë i presidentit të Shteteve të Bashkuara, George Bush tha sot se ekonomia amerikane vazhdon të përjetojë një gjendje amullie por se parashikohet që ajo të rigjallërohet përpara fundit të vitit. Robert Hubbard deklaroi se masat në politikën monetare dhe fiskale do të fillojnë të japin rezultat përpara fillimit të vitit 2002.
XS
SM
MD
LG