Ndërlidhjet

PRAGË


Guvernatori i Shtetit të Nju Jorkut, George Pataki, i ka quajtur sulmet si “agresion ndaj Amerikës, konceptit të lirisë dhe mënyrës së saj të jetesës. Kryeministri i Britanisë, Tony Blair, ka thënë se “terrorizmi masiv është djalli i ri në botën e sotme dhe është realizuar nga fanatikë që janë krejtësisht indiferentë ndaj shenjtërisë së jetës njerëzore”. Ngushëllimet për sulmet e fundit i kanë arritur qeverisë së Shteteve të Bashkuara dhe popullit amerikan nga liderët e Gjermanisë, Rusisë, Danimarkës, Shqipërisë, Jugosllavisë, Greqisë, Izraelit, Italisë, Francës dhe disa dhjetra shteteve të tjera.
XS
SM
MD
LG