Ndërlidhjet

Nju Jork


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush shprehu vendosmërinë se Shtetet e Bashkuara do ti zënë dhe do ti sjellin para drejtësisë ata që janë përgjegjës për sulmin e djeshëm, të pamëshirshëm, terrorist.

George Bush tha se “Shtetet e Bashkuara nuk do të bëjnë dallim ndërmjet terroristëve që kryen këto sulme dhe atyre që u kanë ndihmuar”.
XS
SM
MD
LG