Ndërlidhjet

Uashington


Sekretari amerikan i shtetit, Colin Powell ka thënë se “sulmet terroriste në Nju Jork dhe në Uashington paraqesin ekuivalent të luftës kundër Shteteve të Bashkuara, kundër demokracisë dhe kundër civilizimit.

“Kjo nuk është luftë vetëm kundër Shteteve të Bashkuara. Kjo është luftë kundër të gjitha shteteve që besojnë në demokraci” – tha Colin Powell.

Ai tha se “ne do të kundërvihemi në mënyrë të vazhdueshme dhe të gjithanshme”.
XS
SM
MD
LG