Ndërlidhjet

Nju Jork


Zyrtarë të qytetit kanë thënë se më tepër se 300 zjarrëfikës, që ishin dërguar në Qendrën Botërore të Tregtisë, ende konsiderohen të zhdukur.

“Frikësohemi se shumica prej tyre ka humnbur jetën” ka thënë zyrtari Thomas Von Essen.

Ndërsa komisionari i policisë në këtë qytet, Bernard Kerik ka thënë se “nuk e dimë se sa policë janë të zhdukur”. Burime të ndryshme kanë sypozuar se afro 85 policë ishin në vendin e ngjarjes dhe se ende nuk dihet asgjë për ta.
XS
SM
MD
LG