Ndërlidhjet

MADRID


Policia ndërkombëtare, Interpol, ka ngritur një njësi të veçantë për kanalizimin e informacioneve dhe për të ndihmuar autoritetet amerikane në hetimin e sulmeve të kësaj jave. Nisma e Interpolit është e para e këtij lloji në historinë e kësaj organizate. Sekretari i Përgjithshëm i agjensisë, Ronald Noble, raportoi në Madrid se deri tani kanë marrë mesazhe nga 40 vende të botës dhe informatat mund të jenë mjaft të rëndësishme për Uashingtonin.
XS
SM
MD
LG